En typisk dag på festivalen

07:30 – 10:00
Morgenbuffet i restauranten
Der er også nogen, som løber i skoven eller tager en dukkert med marsvinene i Lillebælt før morgenmaden.

10:00 – 10:15 (efter alle koncertdage)

Indtryk fra i går
En kunstner fra gårsdagens koncert stiller op til en kort efterrationalisering af koncerten.

13:00 – 14:30 (tilbydes ikke i 2023)
Rundvisning i slot og i park
Den guidede tur omkring Hindsgavl med park, voldsted og skove bør man ikke gå glip af! Vi har en historiker eller naturvejleder, der beretter levende om danmarkshistorien og lokalhistorien, middelalderborgen og herregården, den smukke natur og parken.

15:30 – 16:15 (nogle dage, se program)
Unge talenter
Hindsgavl Festival inviterer hvert år nogle unge talenter til at spille eftermiddagskoncerter. Musikerne kommer primært fra danske musikkonservatorier og enkelte er måske lige påbegyndt en lovende karriere.

17:15 – 18:00 Koncertintroduktion
Før middagen vil der være koncertintroduktioner, godt en halv times tid, hvor man kan blive klogere på komponisterne og værkerne, som vil blive spillet om aftenen. Foredragsholderen er Mathias Hammer.

18:00 Middag i restauranten

20:00 Aftenkoncert
Hver dag byder på klassiske kammermusikkoncerter med internationale stjerner. Vi præsenterer ofte navne der endnu ikke er så kendte i Danmark, og mange internationale kunstnere har fået deres Danmarksdebut på festivalen.

22:30 Alternativ scene (nogle dage, se program)
Nogle dage byder på ”alternative” indslag fra grænselaget mellem ny klassisk og rytmisk musik og kunstinstallationer. Udover at skabe en spændende kontrast til de klassiske koncerter, skaber det en fantastisk dynamik på festivalen.