Hvem står bag

Bernard Villaume
Bernard Villaume er initiativtager og arrangør af Festivalen, der støttes af en række fonde og af Hindsgavl Slot.

Bernard har ledet festivalen siden 2001 og har som amatørpianist optrådt på festivalen i 11 sæsoner i perioden 1993 – 2004. Bernard er uddannet civilingeniør og brygmester med en erhvervsbaggrund som projektleder og konsulent, bl.a. indenfor den internationale bryggeriindustri, hos Europakommissionen og Mærsk Line.

Ulrik Damgaard Andersen
Ulrik Damgaard Andersen har siden 2008 været tilknyttet festivalen som musikalsk rådgiver og konsulent. Med sin enorme opdaterede viden om musik og om danske og internationale kunstnere bidrager han til at sammensætte festivalens spændende program.

Rubidus
Rubidus er vokset op med musik og har en unik intuitiv musikalsk forståelse, specielt indenfor ny kompositionsmusik, hvor hans sikre instinkt sjældent svigter. Rubidus assisterer med gennemlytning af musikværker og er loddet i vægtskålen, når de endelige programmer skal lægges.

Kontakt os gerne med idéer, konstruktiv kritik eller spørgsmål på telefon (+45) 2814 1841 eller mail til
bernard@hindsgavlfestival.dk


Foredragsholder

Mathias Hammer
Mathias Hammer debuterede som pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2011, bl.a. som solist i Gershwins ”Rhapsody in Blue”. Som pianist har han både beskæftiget sig med det klassiske repertoire og nyere musik.  Mathias har spillet koncerter i bl.a. Skandinavien, Rusland, Tyskland, Grønland, Kina og Argentina og har siden foråret 2010 været ansat som radiovært og musikformidler i DR’s P2. Som den alvidende og muntre holdkaptajn på Danmarks Radios meget sete “Den Klassiske Musikquiz”, blev han i 2017 en er-det-ikke-ham-fra-fjernsynet?-personlighed.
Mathias står bag en række podcast-serier om emner som Carl Nielsens symfonier, der i 2015 blev flot præmieret med en Prix Europe i Berlin, for “Bedste radio-musikprogram”. I 2017 lavede han en podcast-serie om N.W. Gade.