fbpx

Strikkeopskrifter

Jeg har lånt et hjørne af min kærestes hjemmeside, så du kan få fornøjelse af mine strikkeopskrifter. Jeg elsker at strikke og synes det er rigtig sjovt at lave opskrifter – så hvorfor tage penge for dem, når vi ligeså godt kan deles. Det betyder også, at hvis du finder fejl, har spørgsmål, har fået en god idé, har lavet en af mine opskrifter i en anden størrelse end jeg har opgivet eller noget andet – Ja, så skriv endelig en mail til mig!

Mine opskrifter er til privat brug – altså ønsker jeg ikke at brugere videresælger hverken opskrifter eller de færdigstrikkede arbejder. Hvis du derimod har en garnforretning, forening etc. og ønsker at uddele opskrifterne gratis – så er du meget velkommen, bare lige send mig en mail inden da 🙂

/ Katrine

katrine@hindsgavlfestival.dk | Instagram: rubidus_strik

Jeg tilføjer løbende lidt tips her: Strikketips

Agernjakke / Agerncardigan

Forårsfrakke/cardigan med oversize ærmer.

(filen åbner som PDF)

Bladtrøjen

Opskriften på bladtrøjen er klar - den er ikke teknisk svær, men den kræver, at man hele tiden holder øje med opskriften.

Klik på billedet for opskriften og her for diagram (begge er en del af opskriften og åbner som PDF)

Fars halstørklæde

Simpelt, pænt og lidt maskulint halstørklæde. Kun strikket i ret og vrang masker

(filen åbner som PDF)

Pelles bukser

Pelles bukser er et fint par bukser i "sømandsbobler" til de mindste. Bukserne er både sjove og forholdsvis lette at strikke. Størrelse 1/3 mdr - 2 år.

(filen åbner som PDF)